Camping Le Manoir de Ker An Poul
 

Camping Le Manoir de Ker An Poul >

Zoeken & reserveren

  • nacht(s)
  • Wijzigen
  • Wijzigen

Een Castel kiezen :

Camping Le Manoir de Ker An Poul

Camping

Plaatsen naar keuze

Als u tijdens uw vakantie graag op de camping leeft, wordt dit een echte 'levenskunst' met de Castels. Kom met uw tent, caravan of camper en ontdek op onze campings ruime en zeer verzorgde plaatsen in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

Alle Castel campings bezitten vier sterren en zijn allemaal, zonder uitzondering, conform de normen van de 'Camping-Qualité'. Dat is de garantie dat u plaatsen met een minimale grootte van 100m2 vindt.

CAMPINGOp de meeste campings vindt u grote plaatsen, zodat uw privacy nog beter bewaard blijft. U kunt kiezen of u een plaats met of zonder elektriciteit wilt; ook vindt u er waterpunten op of in de nabijheid. Er wordt veel zorg besteed aan het onderhoud van het totaal van deze terreinen. Dat is eveneens de garantie dat u installaties, zoals sanitair, vindt van uitstekende kwaliteit en voldoende in aantal.

CAMPINGLeef in uw eigen ritme en ontdek de sfeer die er hangt. U zult het zien: kamperen bij de Castels, dat is gegarandeerd kamperen... op andere wijze!

Onze 4- en 5-sterren campings heten u welkom voor een weekend of voor een vakantie! U hebt een ruime staplaats om uw tent op te zetten, uw camper te installeren of een stacaravan te huren! Geniet van onze campings midden in de vrije natuur voor onvergetelijke momenten met uw gezin of met vrienden!

>>> Ontdekt het hele aanbod van Castel campings

Fermer X Teruggebeld worden binnen 48 uur
Bevestigen

* verplichte velden