Camping Le Château de Rochetaillée
 

CampingLe Château de Rochetaillée

Camping Qualité Clef Verte
Algemeen cijfer

8,1/10

71 commentaar
ANIMATION
Bij M. Pent
Datum opening
21/05/2016 to 11/09/2016
Alle diensten van -
  • 143 emplacements
    dont 48 mobile-homes
  • De Alpe d’Huez ligt in het massief van de Grandes Rousses, op een paar kilometer van Grenoble. De Alpe d’Huez biedt prachtige landschappen die u met uw gezin kunt ontdekken tijdens wandelingen of op de mountain bike.
Tips en ideeën
Meer weten over onze camping

De Oisans trekt absoluut degenen aan die hebben geproefd van zijn doordringende charme. Ontdek een ongerept en beschermd gebied midden in het nationaal park Les Ecrins. Deze streek vol tegenstellingen biedt u alle geneugten van de bergen.

In het hart van de Oisans, op 700 m hoogte, in het park van een vroeger herenhuis van blokken natuursteen, omgeven door eeuwenoude bomen, zet de Camping le Château alles in het werk om u en uw kinderen diensten en voorzieningen van uitstekende kwaliteit te bieden.

Camping : manoir du XIXème siècle en pierre de taille, le Château Bouthéon fut édifié au XIXème par la famille du même nom, propriété transformée en camping il y a une vingtaine d'années.

Le Château de Rochetaillée
(Sud-Est, Château de la Rochetaillée)

Verkrijgen van het label 'Clef Verte'

De basis van het label 'Clef Verte', verkregen door het Château de la Rochetaillée, is het respecteren van het milieu en gebruikmaken van natuurlijke energiebronnen.
Date :  du 17/3/2016  au 31/12/2016

De accommodaties van uw camping

Tarieven & beschikbaarheid
  • nacht(s)
Algemeen cijfer du camping

8,1/10

71 commentaar
> Maandtarieven weergeven
Er komen x accommodaties overeen met uw criteria:
Meer weten over onze huuraccommodaties

Wij nodigen je uit om samen met je gezin te genieten van prachtige momenten die samengaan met traditie, welzijn, weidse landschappen en vrijheid. Het kampeerterrein omvat een 19 de-eeuws kasteeltje uit gehouwen steen omringd door een bebost gebied van 3 hectare. Ons restaurant bevindt zich in de oude gewelfde kelders en biedt zowel lokale specialiteiten aan als talrijke à la carte gerechten. De 3 sanitairblokken op het terrein zorgen voor een optimaal comfort.

Camping :  Camping 'Château de Rochetaillée' offers you a wide choice of pitches and accommodation which will meet all of your needs.
Lhuisjes :  U kunt eveneens een gastkamer in het kasteeltje reserveren en meegenieten van de campingactiviteiten. Onze 3 kamers hebben ieder een capaciteit tot 4 personen met één dubbel bed en twee enkele bedden. Moderne badkamer, uitzicht op de bergen, TV, Wi-Fi gratis, stijlvol meubilair voor meer comfort, mogelijkheid tot vol of half pension in het restaurant.

Appartementen : chambres au château

ActiviteitLe Château de Rochetaillée
VoorzieningenLe Château de Rochetaillée
Meer weten over onze voorzieningen

Alle activiteiten op the camping zijn gratis: minigolf, fitness, sauna, speeltuin, klimmuur, ping pong, volleyball, petanque, basketball, voetbalveld, zwembad met spa. Ons animatieteam verzorgt bovendien de kinder en avondanimatie en organiseert tijdens de week verssheidene toernooien.

DienstenLe Château de Rochetaillée

Uw route

GPS-coördinaten :

breedtegraad 45.115219116210938, lengtegraad 6.0053372383117676


Maak de dromen van uw vrienden waar
Google + Mail

U houdt ook van :

  • Het parc national des Écrins
  • Het restaurant in de oude kelders
Tarieven & beschikbaarheid

Informatie en reserveringen

+33 (0)2 23 16 03 23

Per telefoon:

> Ik wil teruggebeld worden

Via mail:
> Contact opnemen

Routebeschrijving & plattegrond

Alpe d’Huez

Regio Zuidoosten - 20 km van de Alpe-d'Huez, midden in de Oisans en aan de rand van het nationaal park Les Ecrins. 38520 Bourg-d'Oisans

Tel. :+ 33 (0) 4 76 11 04 40
Telefax :+ 33 (0) 4 76 80 21 23

www.camping-le-chateau.nl

Toegangsplan

Delen via mail
> Annuleren X
Le Château de Rochetaillée
Versturen
Fermer X Teruggebeld worden binnen 48 uur
Bevestigen

* verplichte velden