Camping Château de Chanteloup
 

Camping Château de Chanteloup >

Zoeken & reserveren

  • nacht(s)
  • Wijzigen
  • Wijzigen

Een Castel kiezen :

Camping Château de Chanteloup

Anders... ontvangen.

gastvrijheid

Geniet van onze gastvrijheid

U bent bij ons niet zomaar ergens. U wordt ontvangen bij een eigenaar. Als echte "gastencampings" houden de Castels de kunst van het ontvangen in stand. Elke eigenaar vindt het belangrijk om u een huiselijke en hartelijke ontvangst te geven. De eigen sfeer van elke Castel staat er centraal en u zult er tijdens uw verblijf in ondergedompeld worden. Deze kern is ook gebaseerd op wederzijds respect tussen de kampeerders en de teams van het domein.
Door deze groepsgeest kan schoonheid en rust de boventoon voeren op onze campings.

gastvrijheid

Proef van onze art de vivre

Met respect voor onze erfenis, verliefd op onze omgeving, is onze filosofie niet het opleggen van een model, maar het behouden van onze authenticiteit. Onze levenskunst is het verbinden van deze principes in een zoektocht naar harmonie, elegantie en eenvoud.

Het delen van het erfgoed is niet alleen een plezier, maar ook een verantwoordelijkheid, net als de plicht het door te geven aan volgende generaties.

Op vakantie komen op de Castel campings, dat is u aansluiten bij onze benaderingswijze. U werkt mee aan het behoud van een erfgoed dat bij de gezamenlijke geschiedenis hoort.

gastvrijheid

Profiteer van onze leefomgeving

De campingterreinen van de Castels liggen in prachtige landschappen. Ze geven ook een beeld van een behouden gebleven erfgoed; historische domeinen waar eeuwenoude bomen hun takken uitspreiden, waar water vredig stroomt, waar het woord 'pittoresk' volledig tot zijn recht komt, de mens perfect samengaat met de natuur... en, ten slotte, waar u een unieke vakantie beleeft.

Indien u op de Castel campings verblijft, zit u vaak op de eerste rang voor echte 'ansichtkaarten', vergezichten die u de adem benemen en idyllische plekjes die u laten dromen.

Fermer X Teruggebeld worden binnen 48 uur
Bevestigen

* verplichte velden