Informatie en Reserveringen

De medewerkers van Les Castels staan tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden of uw reservering op te nemen:

+33 2 52 56 03 73

Maandags tot vrijdags 9uur tot 18 uur

> gebeld worden > Ons schrijven
Luxecamping 4 en 5 sterren

Luxecamping 4 en 5 sterren

De 4- en 5-sterrencampings van Castels horen tot de mooiste van Frankrijk. Aan zee, op het platteland, in de bergen: wat uw bestemming ook is, verblijf in een uitzonderlijke camping met kwalitatieve prestaties. Ontdek glamping, de luxecamping die comfort en natuur verbindt!ent-->

Zich herbronnen in een uitzonderlijk natuurkader

Bij de Castels verblijft u in een natuurlijk omgeving midden in domeinen en parken vol bomen en bloemen.

U zult versteld staan van het erfgoed en de uitstekende geografische ligging van onze luxecampings. U geniet van uitgestrekte ruimten in de vrije natuur waar u zich kunt herbronnen, samen met uw gezin: bij Les Castels is luxe gelijk aan ruimte!

Laat u wiegen op het gezang van de vogels en vergeet al de rest. U bent op vakantie!

> Luxecamping 4 en 5 sterren

 

Zin in een vakantie op een luxecamping?

Bent u een liefhebber van een sportieve vakantie of hebt u meer zin in zalig nietsdoen? Zin in een duik in het waterpark of in ontspanning op een privéstrand?

Kies de formule die bij u past in onze aanbod van campings met 4 en 5 sterren. Maak kennis met stand-up paddle of andere extreme sporten zoals klimmen of rafting. Vertrouw uw kinderen toe aan onze teams van de kinderclub of ontdek de uitgestippelde wandelwegen te voet, met de fiets of te paard.

Geniet van de ruime keuze aan activiteiten! En vergeet niet om enkele goede adressen in de regio te vragen aan onze teams aan de receptie, altijd beschikbaar!

Een verblijf volgens uw wensen
 

“Plus”-diensten voor comfort op hoog niveau

“Plus”-diensten voor comfort op hoog niveau

Bij Les Castels staat uw vakantie onder het teken van comfort zoals thuis met hoogwaardige accommodaties, goed uitgekiend en uitgerust voor het hele gezin.

Mis het premiumaanbod niet dat op alle campings van Les Castels wordt aangeboden met hotelprestaties en diensten inbegrepen, zoals opgemaakte bedden bij aankomst en wifiverbinding. U hoeft aan niets meer te denken en alleen te profiteren van de welnesszone met spa en sauna of van het kapsalon.

Proef van het genoegen om onze gast te zijn dankzij een restaurantservice ‘à la carte’: van de ontbijtmand tot een gevulde koelkast bij aankomst in uw huuraccommodatie en halfpension… dat is genieten!

> Ontdek het complete Premiumaanbod van Les Castels

Uitzonderlijke
campings sinds 1959
Beste
gegarandeerde prijs
van
onafhankelijke eigenaren
94%
tevreden klanten

100% beveiligde betaling