Informatie en Reserveringen

De medewerkers van Les Castels staan tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden of uw reservering op te nemen:

+33 2 52 56 03 73

Maandags tot vrijdags 9uur tot 18 uur

> gebeld worden > Ons schrijven
Ardèche
> Terug Uw wensen

Luxe camping Ardèche

De Ardèche ligt in de regio Auvergne-Rhône-Alpes en dankt zijn naam aan de rivier de Ardèche, die de streek van het westen naar het oosten doorkruist. De natuur, cultuur en streekeigen producten zorgen ervoor dat vakantiegangers zich hier niet hoeven te vervelen! Er zijn vele activiteiten om te ondernemen en heel veel geschiedenis om te ontdekken. Geniet tijdens uw verblijf op onze 5-sterren Castels-camping in de Ardèche van het bijzonder uitzicht op garrigue-begroeiing, die zo typerend is voor deze streek.

> Bekijk de campings Les Castels in de buurt van deze toeristische bezienswaardigheden
Aubenas, een historisch centrum Aubenas, een historisch centrum

Aubenas is een historische stad en culturele hoofdstad van de Ardèche. Deze stad heeft smalle en bijzondere straatjes in overvloed, waar cafés en cultureel erfgoed gebroederlijk naast elkaar staan.

Het kasteelplein is een historische plek, gelegen voor het Château d’Aubenas, dat ook wel bekend staat als Château de Montlaur. Deze plaats herinnert ons sterk aan de geschiedenis van de stad. Het kasteel draagt de sporen van de zes adellijke families die het hebben bewoond, van de 14e eeuw tot aan de Franse revolutie. In 1943 werd het officieel een historisch monument.

Ook het maison aux gargouilles is daar te vinden, een gebouw in gotische bouwstijl dat versierd is met zogenaamde gargouilles (waterspuwers) van mettertijd donker geworden zandsteen. Dit huis uit de 15e eeuw was een van de rijkste huizen van Aubenas. En er zijn nog talrijke andere plaatsen om te bezoeken! De grot staat op de erfgoedlijst van de UNESCO sinds 2014, die mag u ook niet missen!

In het regionaal natuurpark Monts d’Ardèche bevindt u zich middenin de natuur. In het park treft u ruige maar weelderige natuur aan, maar ook de invloed van de mens is aanwezig. Met meer dan 4000 km aan wandelpaden, 16 natuureducatie-paden, 28 themahuizen en -musea en vele buitenactiviteiten is het Parc des Monts d’Ardèche het perfecte gebied om in de vakantie te ontdekken én om een geslaagde vakantie te hebben. 1753 meter: zo hoog is het hoogste punt van het park, de Mont Mézenc.

Als u de Monts d’Ardèche bezoekt rijdt u over de lokale weggetjes met na iedere bocht weer de kans een gehuchtje, een rivier of een vulkaan ontdekken... Klein en groot kijken hun ogen uit!

 

U kunt Vallon Pont d’Arc bezoeken, een dorp met 2400 inwoners, dat toeristen trekt met zijn schitterende bezienswaardigheden. De Pont d’Arc is een natuurlijke brug van 54 meter hoog, waar de Ardèche onderdoor stroomt. Van een plaats als deze vind je er maar een ter wereld! De Caverne du Pont d’Arc vervolgens is een exacte kopie van de op enige kilometers afstand gelegen Chauvet-grot... Een onvergetelijke excursie!

Regionaal natuurpark Monts d’Ardèche Regionaal natuurpark Monts d’Ardèche
X Alle criteria intrekken > Gedetailleerde zoekopdracht weergeven
> De kaart weergeven

Resultaten van uw zoektocht : 13 beschikbare verblijven op 1 camping(s)

Geselecteerd(e) criterium/a : Ardèche

Domaine de Sévenier

Regio Auvergne-Rhône-Alpes / Gorges de l’Ardèche

van 03/04/20 tot 10/04/20 Chalet 2 kamers - 1 badkam... 3 pers. inbegrepen vanaf 406

> Tarieven en beschikbaarheden
> De camping ontdekken
Uitzonderlijke
campings sinds 1959
Beste
gegarandeerde prijs
van
onafhankelijke eigenaren
94%
tevreden klanten

100% beveiligde betaling