Informatie en Reserveringen

De medewerkers van Les Castels staan tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden of uw reservering op te nemen:

+33 2 52 56 03 73

Maandags tot vrijdags 9uur tot 18 uur

> gebeld worden > Ons schrijven
Argelès-sur-Mer
> Terug Uw wensen

Luxe camping Argelès-sur-Mer

Het Zuiden is een geliefde vakantiebestemming: de zon, de zee, het warme zand… De 5-sterren Castels-camping Les Criques de Porteils in Collioure, vlakbij Argelès-sur-Mer, is de perfecte bestemming om daar in alle rust van te kunnen genieten. Collioure ligt aan de voet van het massief van Les Albères, daar waar de Pyreneeën in zee verdwijnen. Hier combineert men het goede leven met toerisme en waterpret. U wordt van harte uitgenodigd de nog onbekende kanten van het dorp te ontdekken.

> Bekijk de campings Les Castels in de buurt van deze toeristische bezienswaardigheden
Tussen het binnenland en de zee Tussen het binnenland en de zee

Stelt u zichzelf eens voor onder de mediterrane zon, met aan uw ene kant de zee en privébaaitjes en aan de andere de bergketen van Les Albères. De bergen vormen een belangrijk onderdeel van Argelès-sur-Mer.  Deze bergketen torent trots boven het strand en het dorp uit. Er valt een grote verscheidenheid aan landschappente ontdekken tussen de dalen en het hoogste punt, op 1000 meter. Twee dolmen, die niet ver van het kasteel van Valmy te vinden zijn, vormen het bewijs dat dit gebied al heel vroeg bewoond was. Vanaf de fiets- en voetpaden kunt u genieten van schitterende uitzichten op dit bergmassief...

Is Argelès-sur-Mer een echte kustplaats? Ja, maar ook meer dan dat! Er zijn vele monumenten te vinden, die voor het grootste deel officieel beschermd én toegankelijk voor publiek zijn, zoals de Galerie Marianne, het kasteel van Taxo d’Avall of het gemeentelijk park van Valmy. Monumenten buiten of binnen, musea, ruïnes... Als u liever in de frisse lucht bent hebben de natuurlijke schatten van Argelès u evenveel te bieden: natuurparken, kustpaden, het naaldbos... Er zijn genoeg mogelijkheden om de schoonheid van de natuur te bewonderen!

Een waardevol erfgoed Een waardevol erfgoed
Bescherming van de dierenwereld Bescherming van de dierenwereld

In Sorède, op een paar kilometer afstand van Argelès-sur-Mer, vindt u het dierenpark “La vallée des tortues”, dat werd opgericht door Françoise Malirach. Dit park is helemaal aan de schildpad gewijd. U vindt er meer dan dertig verschillende soorten en in totaal ongeveer 500 exemplaren. In de 19e eeuw werden in de Pyrénées-Orientales fossielen van reuzenschildpadden en talrijke andere schildpadden ontdekt. Dit vormde de basis van het idee om hier een park te creëren. Doel van deze plaats is deze diersoort, die tegenwoordig bedreigd wordt door de mens, te beschermen en bezoekers over hun levenswijze te informeren. Zo kunnen bezoekers door middel van een leuke activiteit genieten van de Vallée Heureuse!

X Alle criteria intrekken > Gedetailleerde zoekopdracht weergeven
> De kaart weergeven

Resultaten van uw zoektocht : 14 beschikbare verblijven op 1 camping(s)

Geselecteerd(e) criterium/a : Argelès-sur-Mer

Les Criques de Porteils

Regio Occitanie / Collioure

van 28/03/20 tot 04/04/20 Bengali - 2 kamers - zonde... 6 pers. inbegrepen vanaf 189

> Tarieven en beschikbaarheden
> De camping ontdekken
Uitzonderlijke
campings sinds 1959
Beste
gegarandeerde prijs
van
onafhankelijke eigenaren
94%
tevreden klanten

100% beveiligde betaling