Informatie en Reserveringen

De medewerkers van Les Castels staan tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden of uw reservering op te nemen:

+33 2 52 56 03 73

Maandags tot vrijdags 9uur tot 18 uur

> gebeld worden > Ons schrijven
Baie de Somme
> Terug Uw wensen

Luxe camping Baie de Somme

De baai van de Somme is de perfecte bestemming voor natuurliefhebbers. De grootste riviermonding van Noord-Frankrijk, de baai van de Somme, strekt zich uit over 70 km². Ze kent een grote ecologische rijkdom. Vogelkenners kunnen hier hun hart ophalen in het nationale natuurreservaat. U kunt hier wandelen, zeehonden bekijken, fietstochten maken en de kliffen en keienstranden bezoeken: u zult zich hier niet vervelen! Breng uw vakantie aan zee door op 2 uur afstand van Parijs, op een van onze 5-sterren Castels-campings.

> Bekijk de campings Les Castels in de buurt van deze toeristische bezienswaardigheden
Een originele en authentieke keuken Een originele en authentieke keuken

Tussen het binnenland en de zee biedt de baai van de Somme een oneindige rijkdom aan gerechten. U kunt hier bijvoorbeeld de beroemde mosselen van Bouchot proeven, die hier met 2500 ton per jaar geproduceerd worden. Maar de keuken biedt hier meer in dan zeevruchten en vis: de ficelle picarde, een overheerlijke gegratineerde crêpe met ham, champignons en sjalotjes, zal uw smaakpapillen zeker verwennen. Wat de zoete gerechten betreft mag u de baai van de Somme niet verlaten zonder de smakelijke gâteau battu te hebben geproefd, een hoog cilindervormig gebakje dat rijk is aan ei en boter en luchtig en zacht van smaak is.

De baai van de Somme staat internationaal bekend om zijn ecologische rijkdom en wordt beschouwd als een belangrijke plaats voor de ornithologie. Er zijn verschillende zones te vinden, waar de omstandigheden gunstig zijn voor zowel stand- als trekvogels. In ieder seizoen zijn er meer dan 300 soorten waar te nemen, dat zijn duizenden vogels. De baai staat er ook bekend om dat zeehonden hier hun toevlucht zoeken. Hier leeft de grootste zeehondenkolonie van Frankrijk! Degenen die dol zijn op dieren verliezen hier hun hart!

Beschermde dieren Beschermde dieren
En activiteiten voor het hele gezin En activiteiten voor het hele gezin

De Picardische kustlijn is de meest gevarieerde van Frankrijk! Zo kunt u binnen een kustlengte van slechts 70 km stranden met wit zand, keienstranden en duizelingwekkende kliffen aantreffen. In de 7 kustplaatsen van de baai van de Somme kunt u board- en watersporten beoefenen. Met 44 km fietspad en 160 km aan gemarkeerde fietsroutes kunt u daarnaast heerlijke fietstochten maken en genieten van de schitterende landschappen die aan u voorbijtrekken.

X Alle criteria intrekken > Gedetailleerde zoekopdracht weergeven
> De kaart weergeven

Aucun résultat

Geselecteerd(e) criterium/a : Baie de Somme

Uitzonderlijke
campings sinds 1959
Beste
gegarandeerde prijs
van
onafhankelijke eigenaren
94%
tevreden klanten

100% beveiligde betaling