Informatie en Reserveringen

De medewerkers van Les Castels staan tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden of uw reservering op te nemen:

+33 2 52 56 03 73

Maandags tot vrijdags 9uur tot 18 uur

> gebeld worden > Ons schrijven
Futuroscope
> Terug Uw wensen

Luxe camping Futuroscope

Duik in de speelsheid, wetenschap en techniek van Futuroscope en kom plezier maken met het hele gezin. Het attractiepark ligt in het departement Vienne, niet ver van Poitiers. De attracties zijn zowel sfeervol als spectaculair. Ze vermengen zintuiglijke gewaarwordingen met beeldprojecties en brengen iedereen in verrukking. Dat is nog eens een manier om een geweldige vakantie te hebben! Ga er eens helemaal tussenuit met uw gezin op onze 4-sterren Castels-camping, die op minder dan 45 minuten afstand van deze magische plek ligt!

> Bekijk de campings Les Castels in de buurt van deze toeristische bezienswaardigheden
Meer dan 25 attracties om te ontdekken! Meer dan 25 attracties om te ontdekken!

Er zijn meer dan genoeg attracties in dit park, dat in 1987 werd geopend. En er is voor ieder wat wils, voor elke leeftijd. Wat u vooral niet mag missen zijn La Vienne Dynamique (Dynamisch Vienne), Arthur et les Minimoys (Arthur en de Minimoys) en de Tijdmachine met de Raving Rabbids. Als u van spanning houdt vindt u Danse avec les Robots (Dans met de robots) door Martin Solveig vast geweldig, waarbij u rechtstreeks in de clubsfeer van de DJ wordt gebracht. En als laatste kunt u echt niet weg uit Futuroscope zonder de magie van de avondvoorstelling La forge aux Etoiles (De smederij in de sterrenhemel) te beleven. In één woord: grandioos!

Het departement Vienne is niet alleen bekend door Futuroscope, maar ook door zijn culinaire pareltjes! U bent van harte welkom om de streekproducten te komen ontdekken, zoals de beroemde Chabichou-geitenkaas met zijn karakteristieke kogelvorm, de Broyé du Poitou, een heerlijke harde, brosse boterkoek, of de Farci Poitevin, een streekgerecht op basis van groenten en spek. Bij dit alles drinkt u natuurlijk de beroemde AOC-wijn uit de streek Haut-Poitou, die een frisse en lichte afdronk heeft, of u nu de witte of rode wijn of de rosé drinkt.

Streekproducten uit de Poitevin Streekproducten uit de Poitevin
X Alle criteria intrekken > Gedetailleerde zoekopdracht weergeven
> De kaart weergeven

Resultaten van uw zoektocht : 19 beschikbare verblijven op 1 camping(s)

Geselecteerd(e) criterium/a : Futuroscope

Le Petit Trianon

Regio Nouvelle Aquitaine / Futuroscope

van 03/05/20 tot 10/05/20 Huis zonder eigen sanitair... 2 pers. inbegrepen vanaf 245€ 208€25

> Tarieven en beschikbaarheden
> De camping ontdekken
Uitzonderlijke
campings sinds 1959
Beste
gegarandeerde prijs
van
onafhankelijke eigenaren
94%
tevreden klanten

100% beveiligde betaling