Informatie en Reserveringen

De medewerkers van Les Castels staan tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden of uw reservering op te nemen:

+33 2 52 56 03 73

Maandags tot vrijdags 9uur tot 18 uur

> gebeld worden > Ons schrijven
Hourtin
> Terug Uw wensen

Luxe camping Hourtin

Hourtin ligt in de zuid-westelijke regio Nouvelle Aquitaine en het leven is er goed! Hourtin heeft slechts 3500 inwoners, maar heeft een oppervlakte van 190 km², wat maakt dat de gemeente wat betreft haar grootte in Frankrijk op de 30e plaats staat. De plaats is een echte oase van rust, want een gedeelte van het gemeentelijke gebied is natuurreservaat. De ongerepte omgeving, rust en schone lucht zorgen ervoor dat u hier echt uw vakantie wilt doorbrengen! Betreed onze 4-sterren Castels-camping en laad uzelf weer helemaal op in deze verrassende regio! 

> Bekijk de campings Les Castels in de buurt van deze toeristische bezienswaardigheden
Mooie landschappen voor buitenactiviteiten Mooie landschappen voor buitenactiviteiten

U heeft een ruime keuze voor uw buitenactiviteiten want er zijn stranden aan de oceaan en stranden aan het meer! Het lac d’Hourtin is het grootste natuurlijke zoetwatermeer van Frankrijk. Aan de noordoostelijke zijde vindt u bossen, wat maakt dat er heel veel verschillende activiteiten mogelijk zijn. Waterfietsen, waterskiën, zeilen, varen of gewoon zwemmen: er is iets te doen voor het hele gezin! U heeft ook de mogelijkheid om te vissen, want het meer huisvest talrijke vissoorten (karpers, snoekbaarzen, snoeken, baarzen, enz.). En als u meer van zeewater houdt, dan hoeft u daar niet ver voor te reizen!

De regio is beroemd door de wijngaarden en met name de Cognac. Deze moet natuurlijk geproefd worden tijdens een bezoek aan een wijnhuis, waarbij u van alles leert over de productiemethode. Dit alles terwijl u van een drankje geniet, uiteraard met mate! Wat de keuken betreft: laat u verleiden door het lamsvlees uit Pauillac, de kaviaar uit de riviermond van de Gironde, de cannelés (gebakjes) of de bouchons (langwerpige snoepjes) de Bordeaux! U zult geen spijt krijgen van een bezoek aan deze regio!

Proeverijen voor fijnproevers tussen de wijngaarden en streekproducten Proeverijen voor fijnproevers tussen de wijngaarden en streekproducten
X Alle criteria intrekken > Gedetailleerde zoekopdracht weergeven

1 campings correspondent à votre recherche mais n'ont pas de disponibiltés aux dates demandées

Geselecteerd(e) criterium/a : Hourtin

> Nieuwe verblijfdata

Le Village Western

Regio Nouvelle Aquitaine / Hourtin

Geen verblijf mogelijk op de aangegeven data

> Andere beschikbare campings
> De camping ontdekken
Uitzonderlijke
campings sinds 1959
Beste
gegarandeerde prijs
van
onafhankelijke eigenaren
94%
tevreden klanten

100% beveiligde betaling