Informatie en Reserveringen

De medewerkers van Les Castels staan tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden of uw reservering op te nemen:

+33 2 52 56 03 73

Maandags tot vrijdags 9uur tot 18 uur

> gebeld worden > Ons schrijven
Vendée
> Terug Uw wensen

Luxe camping Vendée

In de regio Pays de la Loire ligt de Vendée, een departement dat bekend staat om de stranden met fijn zand, de eilanden en de plattelandsdorpjes... een departement waar het leven goed is! De ongerepte kust biedt een ideaal zacht en zonnig klimaat voor een vakantie. De Vendée heeft stranden met fijn zand, eilanden en topbezienswaardigheden; de nieuwsgierigheid van de vakantieganger wordt hier geprikkeld! Kom hier bijzondere ervaringen opdoen, met het gezin of met vrienden! We zien u graag op onze 5-sterren Castels-camping, in Sables d’Olonne.

> Bekijk de campings Les Castels in de buurt van deze toeristische bezienswaardigheden
Tussen het binnenland en de oceaan Tussen het binnenland en de oceaan

In 2016 werd de Vendée uitgeroepen tot de 4e favoriete toeristische bestemming van de Fransen. In de Vendée vindt u vele toeristische steden, zoals les Sables d’Olonne, Saint Gilles Croix de Vie en Saint Jean de Monts, en eilanden zoals Noirmoutier en het Ile d’Yeu.  Er is een grote verscheidenheid aan landschappen, zowel natuurlijke als door de mens gemaakte: bosgebieden, eilanden, moerassen, zoutmeren... Er vallen 3 “zones” te onderscheiden: Het Marais Breton (Bretonse moeras), met zijn weiden en kanalen, dat in het noorden ligt. Meer naar het midden toe vindt men de meer heuvelachtige Vendée; 2/3 van het departement bestaat uit velden, heuvels en rivieren. In het zuiden tenslotte biedt het Parc Naturel Régional du Marais Poitevin, dat tussen de Vendée, de Charente Maritime en de Deux Sèvres in ligt, een oase van groen. Hier vindt men een grote verscheidenheid aan dieren en unieke plekken!

In de Vendée dient men van het leven én van een goede maaltijd te genieten! De talrijke culinaire specialiteiten uit de Vendée weten de smaakpapillen van groot én klein te bekoren: zeevruchten en verse vis, fleur de sel (zoutbloem), AOC des Fiefs Vendéens-wijnen, mogette (bonen), de bonnotte de Noirmoutier-aardappel, de gâche (brioche uit de Vendée), préfou-knoflookbrood, ham uit de Vendée... Er zijn zo veel culinaire specialiteiten dat er voor elke smaak wat wils is...

Specialiteiten uit de Vendée Specialiteiten uit de Vendée
Een themapark dat over de hele wereld bekend is Een themapark dat over de hele wereld bekend is

Wie kent het beroemde Puy du Fou-park niet? Dit geschiedkundige attractiepark biedt een grote hoeveelheid voorstellingen voor het hele gezin, de een nog indrukwekkender dan de ander.  De avondvoorstellingen, Cinéscénie en Orgues de Feu (Vuurorgels), zijn adembenemend. Meerdere keren is dit park tot “Beste park ter wereld” verkozen. Voor de voorstelling “Le dernier Panaché” (De laatste Panaché) won het park de prijs voor “Beste mondiale creatie” en in 2017 werd de Travel d’Or gewonnen voor “Beste Park 2017”, een onderscheiding die de kwaliteit van het park nog eens onderstreept!

X Alle criteria intrekken > Gedetailleerde zoekopdracht weergeven
> De kaart weergeven

Resultaten van uw zoektocht : 29 beschikbare verblijven op 1 camping(s)

Geselecteerd(e) criterium/a : Vendée

La Garangeoire

Regio Pays de la Loire / Les Sables d'Olonne

van 07/05/20 tot 14/05/20 HEBERGEMENT - 1 slaapkamer... 4 pers. inbegrepen vanaf 280

> Tarieven en beschikbaarheden
> De camping ontdekken
Uitzonderlijke
campings sinds 1959
Beste
gegarandeerde prijs
van
onafhankelijke eigenaren
94%
tevreden klanten

100% beveiligde betaling