Informatie en Reserveringen

De medewerkers van Les Castels staan tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden of uw reservering op te nemen:

+33 2 52 56 03 73

Maandags tot vrijdags 9uur tot 18 uur

> gebeld worden > Ons schrijven
Bourgogne - Franche-Comté
> Terug Uw wensen

Luxe campings in Bourgogne - Franche-Comté

In de unieke regio Bourgogne-Franche-Comté kunt u genieten van een gerenommeerd natuurlijk en bouwkundig erfgoed! De aantrekkelijke Castels-campings liggen in het hart van een regio met een grote diversiteit aan landschappen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit diverse transportmiddelen om de bezienswaardigheden te bewonderen: te voet, te paard, per kano of motor, aan u de keuze!
Natuurliefhebbers mogen het somptueuze natuurpark van het Morvangebergte, de verschillende watervallen van de Jura en de plassen van de Haute-Saône niet missen. Deze prachtige regio wordt doorkruist door de Seine en de Loire.
 

> Zie de Castels-campings van de regio
Bœuf bourguignon, terrine van schouderham en peterselie, kazen Bœuf bourguignon, terrine van schouderham en peterselie, kazen

De regio Bourgogne-Franche-Comté staat zeer bekend om zijn recepten en biedt u een diversiteit aan producten en een wereldwijd bekend savoir-faire. Gerechten als escargots de Bourgogne, coq au vin, bœuf bourguignon, gepocheerde eieren in rodewijnsaus, Bourgogne-truffels, bœuf charolais en Bressekip maken deel uit van de zeer gewaardeerde keuken van de Bourgogne. Het kan niet anders of uw gerechten worden geserveerd met grote wijnen: van Chablis tot Saint-Véran, van Beaune tot Gevrey-Chambertin via Mercurey... Met 33 geklasseerde grands crus krijgt u de kans om de uitzonderlijke diversiteit van een wijngebied met talrijke facetten te proeven en te ontdekken.

Het door het UNESCO erkende erfgoed van Bourgogne-Franche-Comté omvat genoeg gebouwen, architecturale bezienswaardigheden en steden en dorpen vol kunst en geschiedenis voor een zeer aangename vakantie. De citadel van Besançon, de cisterciënzer abdij van Fontenay, maar ook de Hospices de Beaune en het paleis van de hertogen van Bourgogne... De rijkdom van deze regio is zó groot dat het onmogelijk is om alle bezienswaardigheden te vermelden. Een ding is zeker: vergeet niet de batterijen van uw fototoestel of telefoon op te laden om al uw herinneringen vast te leggen!

Een indrukwekkend bouwkundig erfgoed Een indrukwekkend bouwkundig erfgoed
X Alle criteria intrekken > Gedetailleerde zoekopdracht weergeven
> De kaart weergeven

Resultaten van uw zoektocht : 5 beschikbare verblijven op 1 camping(s)

Geselecteerd(e) criterium/a : Bourgogne - Franche-Comté

Château de l'Epervière

Regio Bourgogne - Franche-Comté / Bourgogne

van 04/04/20 tot 11/04/20 Stacaravan - 40m² - 3 slaa... 6 pers. inbegrepen vanaf 489

> Tarieven en beschikbaarheden
> De camping ontdekken
Uitzonderlijke
campings sinds 1959
Beste
gegarandeerde prijs
van
onafhankelijke eigenaren
94%
tevreden klanten

100% beveiligde betaling