Informatie en Reserveringen

De medewerkers van Les Castels staan tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden of uw reservering op te nemen:

+33 2 52 56 03 73

Maandags tot vrijdags 9uur tot 18 uur

> gebeld worden > Ons schrijven
Grand-Est
> Terug Uw wensen

Luxe campings in Grand-Est

De regio Grand Est in het hart van Europa nodigt u uit zijn rijke en veelzijdige natuurlijk, ecologisch, cultureel en toeristisch erfgoed te komen ontdekken. U treft er een mozaïek aan landschappen: vlak land en hoogvlaktes, meren en bossen, berggroepen en wijngaarden. U kunt er 6 regionale natuurparken ontdekken en niet minder dan 25 regionale natuurreservaten. De jonge en innoverende regio Grand Est bouwt voort op zijn tradities en moderniteit. Juist om deze reden biedt Les Castels u in de oude regio Champagne-Ardennen een 5-sterrencamping. De regio Grand Est die bekend is om zijn bekende crus zal u bekoren!

> Zie de Castels-campings van de regio
Champagne, lam uit de Ardennen, andouillettes uit Troyes Champagne, lam uit de Ardennen, andouillettes uit Troyes

De streekproducten uit Grand Est zijn zeer gerenommeerd: vlees en gevogelte, vleeswaren, grands crus en lekkernijen zijn een genot voor uw smaakpapillen. In de onopvallendste en origineelste eetgelegenheden kunt u de meest fantastische gerechten ontdekken. Of het nu een maaltijd met familie of vrienden betreft, de chefs de partie van de regio weten precies wat u en uw gezelschap lekker vinden! Hier is gastronomie synoniem aan gezelligheid, plezier en tradities. Aarzel dus niet en proef de beroemde andouillette uit Troyes, de witte bloedworst uit Rethel, de knolraap uit Bussy, de kruidkoek uit Reims en de bekende quiche lorraine!

De regio Grand Est biedt talrijke ervaringen voor een sprankelende vakantie! De geschiedenis en het erfgoed van deze regio zijn zeer waardevol aangezien in de oude regio Champagne-Ardennen de koningen van Frankrijk werden gekroond. U zult betoverd worden door de diverse, op de UNESCO-werelderfgoedlijst geplaatste gebouwen, vestingkerken en kathedralen met kleurrijke glas-in-loodramen.
Van lichtsteden tot tuinsteden tot thermale steden, neem de tijd om alle prachtige bezienswaardigheden van de steden in Grand Est aan te doen. Straatsburg is de hoofdstad van de regio waar onder andere het Kammerzellhuis, de Sint-Thomaskerk en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal te bewonderen zijn. Vakantiegangers die graag activiteiten in de openlucht beoefenen, hebben de keuzen uit de vele meren, de natuur en de regionale parken. Wij raden u aan om u te laten begeleiden door een regionale gids die zijn streek beter kent dan wie dan ook en die u de geheimen kan onthullen van middeleeuwse ruïnes, de oorsprong van een waterloop of een zeldzame plant.

De pracht en veelzijdigheid van het erfgoed De pracht en veelzijdigheid van het erfgoed
X Alle criteria intrekken > Gedetailleerde zoekopdracht weergeven
> De kaart weergeven

Resultaten van uw zoektocht : 13 beschikbare verblijven op 1 camping(s)

Geselecteerd(e) criterium/a : Grand-Est

La Forge de Sainte Marie

Regio Grand-Est / Champagne

van 29/08/20 tot 05/09/20 Stacaravan - 2 kamers - 1 ... 6 pers. inbegrepen vanaf 299

> Tarieven en beschikbaarheden
> De camping ontdekken
Uitzonderlijke
campings sinds 1959
Beste
gegarandeerde prijs
van
onafhankelijke eigenaren
94%
tevreden klanten

100% beveiligde betaling