Informatie en Reserveringen

De medewerkers van Les Castels staan tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden of uw reservering op te nemen:

+33 2 52 56 03 73

Maandags tot vrijdags 9uur tot 18 uur

> gebeld worden > Ons schrijven
Hauts-de-France
> Terug Uw wensen

Luxe campings in Hauts-de-France

Gelegen op het kruispunt van Europa is de regio Hauts-de-France een kleurrijke en historische regio! De van Belgische en Engelse invloeden doordrongen regio kent een feestelijke cultuur en een rijke gastronomie, wat dit deel van Frankrijk erg gastvrij en levendig maakt! Dicht bij de 5-sterren Castels-camping bepalen vele evenementen het ritme van het jaar, zoals het bekende carnaval van Duinkerken en de braderie van Lille. Hauts-de-France, die vroeger bestond uit de regio's Nord-Pas-de-Calais en Picardie, stelt een zacht klimaat en mooie kustwandelingen in het vooruitzicht!

> Zie de Castels-campings van de regio
Verfijnde ruwe producten Verfijnde ruwe producten

Hauts-de-France is een grensregio met veel heerlijke culinaire specialiteiten. Zowel kazen, aardappelen en haring maken deel uit van de leidende producten. Gerechten worden hoofdzakelijk met boter klaargemaakt en er wordt vaak bier toegevoegd voor een zoete en bittere smaak. Bekende recepten zijn onder andere taart met maroilleskaas, andouille uit Cambrai, snoepjes uit Cambrai, mosselen met friet en welsh. Heerlijke gerechten om te proeven met het hele gezin!

De braderie van Lille is een populair evenement dat elke eerste zondag van september wordt gehouden en waar elk jaar meer dan twee miljoen bezoekers op afkomen. De stad wordt op dat moment de grootste vlooienmarkt van Europa. U kunt deelnemen aan de vele activiteiten, zoals de halve marathon, concerten, draaimolens...
Het carnaval van Duinkerken vindt plaats op Vastenavond. De deelnemers nemen deel aan een optocht en bewegen zich voort op de tekens van de tambour-maître.

Lille & Duinkerken Lille & Duinkerken
Een departement aan de kust Een departement aan de kust

Liefhebbers van de zee zullen de kuststrook van deze regio prachtig vinden. Op de lange stranden zijn veel vogelsoorten en een unieke flora te vinden. U kunt prachtige lange wandelingen maken langs het Kanaal en de Noordzee!

Kies Hauts-de-France voor de veelzijdigheid aan evenementen en de heerlijke keuken!

X Alle criteria intrekken > Gedetailleerde zoekopdracht weergeven
> De kaart weergeven

Resultaten van uw zoektocht : 7 beschikbare verblijven op 1 camping(s)

Geselecteerd(e) criterium/a : Hauts-de-France

Domaine de la Bien Assise

Regio Hauts-de-France / Côte d'Opale

van 28/03/20 tot 04/04/20 Stacaravan - 2 kamers - 1 ... 4 pers. inbegrepen vanaf 407

> Tarieven en beschikbaarheden
> De camping ontdekken
Uitzonderlijke
campings sinds 1959
Beste
gegarandeerde prijs
van
onafhankelijke eigenaren
94%
tevreden klanten

100% beveiligde betaling