Informatie en Reserveringen

De medewerkers van Les Castels staan tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden of uw reservering op te nemen:

+33 2 52 56 03 73

Maandags tot vrijdags 9uur tot 18 uur

> gebeld worden > Ons schrijven
Kies uw verblijfsdata
om de tarieven en beschikbaarheden weer te geven :
> Bijwerkenloader

Camping : Voor de mensen die liever kamperen op een grote traditionele grasplaats met caravans, campers of een tent in een prachtige omgeving.

Camping Onze kampeerplaatsen, met oppervlaktes van 100m2 tot 150m2 hebben 6 amp elektriciteit en bevinden zich in alle gebieden van de camping. Of u nu graag gras heeft of liever een harde ondergrond, een zonnige plaats of schaduwrijk, in de buurt van een speeltuintje of aan het water, wij hebben voor ieder wat wils.

Premium Onze groote standplaatsen staan op ruime plaatsen van 200m², hebben 10 amp elektriciteit, een afvalwaterpunt, tuinmeubel inclusief van één tafel, 6 stoelen, 2 zonnebanken en een parasol. U heeft ook een koelkast en een barbecue en WIFI internet verbinding is mogelijk.

Lhuisjes : La Forge de Sainte Marie heeft een ruime accommodatie keuze geschikt voor iedereen. Onze 300 jaar oude gebouwen en gîtes waar de charme van de oude steen en de moderne faciliteiten samen gaan, onze stacaravans en chalets zijn ideaal voor families die op zoek zijn naar comfort maar toch dicht bij de natuur willen zijn.

Stacaravans 6 nieuwe stacaravans Champagne zullen u verwelkomen in 2012. De chalets van 3 slaapkamers met houten terras, volledig uitgeruste keuken, douche, toilet, wastafel, woonkamer, maximaal 6 personen.
Stacaravans en luxe stacaravans. 21 stacaravans, 2 slaapkamers, ingerichte keuken, douche, toilet, wastafel, woonkamer, maximaal 6 personen. 10 nieuwe stacaravans verwelkomen in 2009. 2 nieuwe stacaravans verwelkomen in 2010.

Appartementen 15 huizen voor 2/4 personen, 4/6 en 6/8 personen. In onze gites heeft u een keuken met oven, kookplaat, vaatwasser, woonkamer met slaapbank, slaapkamer, badkamer met douche, toilet, terras voor de gite.

Uitzonderlijke
campings sinds 1959
Beste
gegarandeerde prijs
van
onafhankelijke eigenaren
94%
tevreden klanten

100% beveiligde betaling