Informatie en Reserveringen

De medewerkers van Les Castels staan tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden of uw reservering op te nemen:

+33 2 52 56 03 73

Maandags tot vrijdags 9uur tot 18 uur

> gebeld worden > Ons schrijven
De Castels-ervaring

De Castels-ervaring

Beleef uw vakantie op een andere manier, profiteer van onze knowhow om u te herbronnen in een van onze 4 of 5 sterren campings. U wordt verwelkomd door en eigenaars in ware “gastheercampings”. De sfeer die eigen is aan elke Castel vormt de ziel waarvan u tijdens uw verblijf zult worden doordrongen.

Voor het hele gezin Made in France

Al sinds 1959 benutten Les Castels-campings het historisch, natuurlijk en gastronomisch erfgoed door hun terreinen open te stellen voor kampeerders.

Bij Les Castels wordt u met open armen verwelkomd door families die alles in het werk stellen om uw verblijf onvergetelijk te laten zijn.

U bent verzekerd van een fantastische vakantie!


 

Een vakantie tegen de beste prijs

In een gestandaardiseerd tijdperk onderscheiden de onafhankelijke eigenaren van Les Castels zich door het samenbrengen van hun veelzijdigheden. Samen dragen zij zorg voor de promotie van hun campings.

Boek bij Les Castels voor een vakantie tegen de beste prijs!

 

De Franse gezelligheid

Al vanaf het begin kent Les Castels ook een groot succes in de andere Europese landen. Iedereen waardeert de gezellige sfeer en de hoogstaande kwaliteit van de uitzonderlijke accommodaties.

Laat u betoveren door de Franse gezelligheid!

 

Een vernieuwende visie De oorsprong van Les Castels

Kamperen bij een kasteel, vroeger een komisch idee, is gebleken een absoluut fantastisch idee te zijn, zoals de tijd ons heeft geleerd.

Alles begon in 1959, toen George Pilliet de stichting "Les Castels" oprichtte. Hij wilde kasteeleigenaren aanmoedigen hun domeinen open te stellen voor kampeerders, zodat een bedreigd erfgoed weer waarde kreeg, bewaard zou blijven en behouden en gedeeld zou worden.

Zo stichtte hij de eerste vakantieketen in de buitenlucht waarvan de belangrijkste waarden de omgeving, hoffelijkheid, comfort en rust zijn.

Als het bewijs van een goed idee het feit is, dat men wordt geïmiteerd, dan geeft de duur van het bestaan aan dat de waarden van de keten uniek zijn, waarden die tegenwoordig des te meer worden nagestreefd. De keten weet zich al meer dan 50 jaar, met behoud van de zo belangrijke waarden, te ontwikkelen door traditie en het moderne leven te verenigen. Een voortdurende zorg daarbij blijft het beantwoorden aan de behoeften van de huidige vakantiegangers.

Uitzonderlijke
campings sinds 1959
Beste
gegarandeerde prijs
van
onafhankelijke eigenaren
94%
tevreden klanten

100% beveiligde betaling