Informatie en Reserveringen

De medewerkers van Les Castels staan tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden of uw reservering op te nemen:

+33 2 52 56 03 73

Maandags tot vrijdags 9uur tot 18 uur

> gebeld worden > Ons schrijven
Ons kwaliteitshandvest

Ons kwaliteitshandvest

Sinds 1959 garanderen wij u de kwaliteit van onze accommodaties door de mooiste 4 en 5 sterren-campings van Frankrijk te groeperen. Bij Les Castels weten we hoe we onze gasten moeten ontvangen. Iedere eigenaar van onze 'gastencampings' zorgt voor een gemoedelijk en hartelijk onthaal. Wij hechten zeer veel belang aan de tevredenheid van onze klanten.

Bijzondere campings in Frankrijk

Les Castels is de oudste en meest prestigieuze van de hotelketens in de buitenlucht in Frankrijk. Verblijven in een Castel-camping is voor u de garantie dat u een serene vakantie zult doorbrengen! Met de veeleisende selectiecriteria die gericht zijn op de kwaliteit van de infrastructuren, diensten en accommodaties, kijkt de Les Castels-keten toe op de naleving van haar belofte van uitmuntendheid aan haar klanten.

Elke Castel, van een kleine charmecamping tot een camping-club, vergelijkbaar met een vakantiedorp, onderhoudt zijn verschil in een patrimoniaal kader en een unieke omgeving met een ware bezieling.

 

Het kwaliteitshandvest van Les Castels

De keten Les Castels zet zich in voor een zorgvuldige benadering van kwaliteit en ontving hiervoor het nationale keurmerk van kwalitatief toerisme in Frankrijk, het Qualité Tourisme™. Elke Castel-camping voldoet aan het kwaliteitshandvest van Les Castels, samengesteld uit 375 criteria die door een onafhankelijk auditkantoor worden gecontroleerd.

Deze kwaliteitsaanpak wordt aangevuld door een verantwoordelijkheid van Les Castels voor het milieu met het label Clef Verte (link pagina milieu). De garantie op een geslaagde vakantie!


 

De tevredenheid van onze klanten

Bij Les Castels is de mening van onze klant de absolute prioriteit!

Daarom vragen wij al onze klanten aan het einde van hun verblijf een tevredenheidsonderzoek in te vullen. Op 15.000 antwoorden op de vragenlijst in 2016, was 94 % van onze klanten tevreden over zijn vakantie. Het tevredenheidspercentage wordt in real time weergegeven op de startpagina van onze internetsite en de meningen van onze klanten zijn op elke pagina van onze campings vermeld.

Aarzel niet om ons uw mening te geven op sociale netwerken of adviessites!

Uitzonderlijke
campings sinds 1959
Beste
gegarandeerde prijs
van
onafhankelijke eigenaren
94%
tevreden klanten

100% beveiligde betaling