Informatie en Reserveringen

De medewerkers van Les Castels staan tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden of uw reservering op te nemen:

+33 2 52 56 03 73

Maandags tot vrijdags 9uur tot 18 uur

> gebeld worden > Ons schrijven

Vernieuwende visie

Kamperen in het kasteel... een vernieuwende visie

De oorsprong van de Castels

Kamperen bij een kasteel, vroeger een komisch idee, is gebleken een absoluut fantastisch idee te zijn, zoals de tijd ons heeft geleerd. Alles begon in 1959, toen George Pilliet de stichting "Les Castels" oprichtte. Hij wilde kasteeleigenaren aanmoedigen hun domeinen open te stellen voor kampeerders, zodat een bedreigd erfgoed weer waarde kreeg, bewaard zou blijven en behouden en gedeeld zou worden. Zo stichtte hij de eerste vakantieketen in de buitenlucht waarvan de belangrijkste waarden de omgeving, hoffelijkheid, comfort en rust zijn.
De Castels vandaag

Als het bewijs van een goed idee het feit is, dat men wordt geïmiteerd, dan geeft de duur van het bestaan aan dat de waarden van de keten uniek zijn, waarden die tegenwoordig des te meer worden nagestreefd. De keten weet zich al meer dan 50 jaar, met behoud van de zo belangrijke waarden, te ontwikkelen door traditie en het moderne leven te verenigen. Een voortdurende zorg daarbij blijft het beantwoorden aan de behoeften van de huidige vakantiegangers.

In 2015 telt de familie van de Castels 39 onafhankelijke en enthousiaste eigenaren die hun gezellige domeinen openstellen voor toerisme in de buitenlucht.
Uitzonderlijke
campings sinds 1959
Beste
gegarandeerde prijs
van
onafhankelijke eigenaren
94%
tevreden klanten

100% beveiligde betaling